930×122 CAPRA 5

fcarges

Egal fara antrenament

Pitesti.01 noiembrie 2009. FC Arges.
Fără să facă vreun antrenament toata saptamana, jucatorii FC Arges au fost cu greu convinsi de conducere să se prezinte la meciul cu Rm. Valcea, acestia fiind inca in greva din cauza neplatei salariilor. Golul pitestenilor a venit în minutul 27, autorul fiind juniorul Alin Popa care a fructificat o centrare a lui Cătălin Doman. Alb-violetii au avut sansa să se distanteze în repriza secundă însă Bazzi a sutat în portarul Perianu. Din minutul 65 oaspetii au preluat conducerea jocului având câteva ocazii importante de a marca însă Ionut Bosneag s-a evidentiat de fiecare dată. Totusi cu trei minute înainte de final vâlcenii reusesc să egaleze prin Roman după o lovitură de colt. Tehnicianul gruparii argesene, Ionut Badea, a declarat la finalul confruntarii cu Valcea, ca elevii sai au pierdut puncte importante in lupta pentru sefia clasamentului.
”Din pacate astazi am pierdut 2 puncte extrem mari, in ideea in care Valcea a venit cu o faza defensiva bine pusa la punct, in incercarea lor de obtine cel putin un egal. Pe parcursul jocului ambele echipe si-au creat ocazii, in conditiile in care am avut trei jucatori importanti suspendati. Echipa a dat tot ce a putut astazi, pentru ca suferim clar din punct de vedere fizic, datorita problemelor care au existat pana acum la nivelul echipei. Sper ca in urmatoarea saptamana sa gasesc un echilibru in pregatirea fizica astfel sa acumulam atat cat trebuie, pentru ca la ora jocului sa nu suferim datorita suprasolicitarii jucatorilor. Cred ca in mod normal nu ar fi trebuit sa pierdem cele doua puncte. Oaspetii au inscris dintr-o faza fixa, este un aspect care tine de concentrarea jucatorilor mei, de mentalitate. Doman fata de alte jocuri a fost in crestere, a facut un joc foarte bun. Se pare ca in momentele grele ale echipei, el se prezinta bine, ar trebui sa faca mereu la fel”, a declarat antrenorul Ionut Badea.
In urma acestui rezultat FC Arges a coborât pe locul trei, la un singur punct de UTA Arad si FCM Tg. Mures. În următoarea etapă alb-violetii se vor deplasa la Petrosani pentru partida cu Jiul. FC Arges: Bosneag – Voicu, Lacusta, Cazan, Poenaru – Bazzi (min. 77 Cirstoiu), Alin Popa, Valentin Stan, Doman (min. 88 Beuran ) – Nastasie (cpt.), Dulcea.Antrenor: Ionut Badea
CSM Rm Valcea: Perianu – Iulian Popa, Ciprian Dinu, Deaconescu, Goge – Sergiu Popescu, Dandea, Rosca (min. 73 Girca), Dobre (min. 90 Dragomir) – Roman, Boroiban (min. 78 Onofrei)
Antrenor: Alin Artimon Cartonase galbene: Doman, Bazzi, Poenaru, Cazan – Iulian Popa, Rosca, Deaconescu, Dandea, Girca
Sursa sportarges.net

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3