930 pe 122 COSTACHE

baraj

Emoții și încordare în Piața Primăriei

Emoții și încordare în Piața Primăriei

Citiți și: Gentea transmite clar: „Nu distrugem!”

Pitestenii care nu au făcut deplasarea la București dar susțin cu ardoare pe FC Argeș s-au adunat în acestă seară în Piața Primăriei.

Ei urmăresc pe ecranul imens de lângă sediul administrației locale confruntarea trupei din Trivale cu Dinamo București în primul meci al barajului pentru promovare/supraviețuire în Liga I.

Citiți și: Peste o mie de oameni și-au luat adio, înlăcrimați

 

Primarul Cristian Gentea a avut inițiativa de oferi piteștenilor această posibilitate de a privi laolaltă partida.

Donaris 555×222

Comentarii

12 comentarii

 • Pelican spune:

  Poate îl trimit pe Gentea unde ii e locul. A distrus o echipa și un oraș întreg.

 • Mihai spune:

  In viața toate se plătesc. Blat cu Mioveni blat cu Petrolul și bani dați la Voluntari sa încurce pe Chindia, toate se întorc. Umilirea lui Prepelita etc.

 • Anonim spune:

  CORUPTIE – felicitari

 • geo spune:

  in liga a 2a le e locul,nu in prima liga,acolo sa stea

 • Marius spune:

  Nu era primarul Gigi Becali de la Pitesti. La tribuna oficială nu putea sa stea nimeni in afara de lingăi lui. Pana și pe Dica ,Neaga,Coman, Prepelita i-a umilit care au făcut ceva pt club. Asta e viața toate se întorc.

 • IonescuT spune:

  Nici o actualizare cu scorul cu care s-a terminat meciul, cu declarațiile domnului primar, cu reacțiile telespectatorilor din Piața Primăriei?

 • Dan spune:

  Mai nou renunța la echipa. Pai de unde e echipa ta ai adus tu un ban de acasă. Centrul de copii e circ, totul plătit de părinți,antrenori care nu au dat cu piciorul in minge toți puși politic, fără personalitate conduși de părinți pe la garduri pr o sticla de vin. Nu ești prieten cu antrenorul nu joci

 • Anonim spune:

  primarul semafor sau fotbalist!?
  vai de capul nostru cu asemenea primar, dar cum sa scăpăm de el? e o catatrofa!

 • Barbulescu Marius spune:

  Bine punctat nu ai cunoștințe și relații nu joci nici la juniori aceeiasi mascarada ai cunoștințe cu antrenorul de copii joci nu ai relații stai pe bancă

 • A P spune:

  Primarul Gentea sa si vada de modul cum administreaza orasul si sa lase specialistii sa se ocupe de fotbal.

 • Corbu Marius spune:

  păcat de acest oraș plin de istorie fotbalistică

 • Dan spune:

  Ce să administreze când el asfaltează străzi fără să facă utilitățile de apă și canalizare (nu a intrat în Europa el este tot la WC in fundul curții). Spune că i se trage numele de,, primarul semafor,, de la fostul primar ionica, dar și acela era PSD ist , de ce nu îndrepți lucrurile, probabil că cei cu semafoarele au cotizat undeva. Dă vina pe predecesori care erau din același partid,cum probabil și următorul va da pe el că pe final de mandat dă și el autorizații cu cântec. Veșnica pomenire , veșnica moștenire. In final câini latră potaia merge, așa că vedeți ce votați. Aș vrea să văd și eu acest comentariu că să mă conving că nu sunteți……..

570 X 90 CUMPANA 3