New Profesional Consult 930 x 122

    Gabriel_Enache

    Enache, de la CS Mioveni, selecţionat la tineret pentru meciul cu Franţa

    Gabriel Enache, mijlocaşul echipei CS Mioveni, a fost chemat de Emil Săndoi la lotul naţional de tineret! România va juca pe 11 octombrie, la Piatra Neamţ, cel mai important meci din preliminariile Campionatului European 2013, cu Franţa.

    Enache are 21 de ani şi este un produs 100% al clubului din Mioveni. În cele trei sezoane petrecute cu CS Mioveni în Liga a II-a, Enache s-a remarcat prin cele 12 goluri înscrise, dar şi pentru titlul primit din partea unui post de radio, de cel mai bun tânăr jucător din eşalonul secund. În Liga I a debutat în prima etapă a campionatului, în înfrângerea cu „U” Cluj de pe teren propriu, 0-1. Până acum, el a strâns 7 prezenţe, dintre care 5 ca titular. El va fi coleg la lotul naţional de tineret, printre alţii, cu Marius Alexe şi Marius Ţucudean (Dinamo), Gheorghe Grozav („U” Cluj), Cosmin Matei (Astra) sau stranierul Dinu Moldovan (portar, Espanyol).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90