NOR CURIER 930X122

Gabriel_Enache

Enache şi Coşereanu, convocaţi la „tineret” pentru meciul cu Franţa!

Deşi au coborât cu echipa lor, CS Mioveni, pe ultimul loc al clasamentului, Gabriel Enache (foto) şi Valentin Coşereanu nu au ieşit din vederile selecţionerului echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi. Acesta i-a convocat pe fotbaliştii lui Mihai Stoichiţă pentru dificilul meci cu Franţa, de la Nantes, contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret, ediţia 2012-2013.

Gabriel Enache a devenit un obişnuit al naţionalei de tineret şi nici măcar contraperformanţa obţinută cu echipa de club, locul 18 în Liga I pentru CS Mioveni, nu l-a îndepărtat de lotul condus de selecţionerul Emil Săndoi. Enache a fost convocat din nou pentru meciul cu Franţa, care se va disputa la Nantes joi, 10 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul „La Beaujoire”.

Surpriza cea mare vine însă de la apariţia în lotul echipei naţionale de tineret a lui Valentin Coşereanu, alt tânăr jucător al lui CS Mioveni. Coşereanu este şi el mijlocaş, la fel ca şi Enache, şi în ultimele partide a evoluat ca titular în formaţia pregătită de Mihai Stoichiţă. Fotbaliştii argeşeni îi vor avea drept coechipieri pe mult mai bine cotaţii Marius Alexe (Dinamo), Cornel Râpă (Oţelul Galaţi), Gheorghe Grozav (U Cluj) sau Dinu Moldovan (Espanol Barcelona). CS Mioveni oferă lotului doi jucători, la fel ca Dinamo (Alexe şi Pena) şi Astra Ploieşti (Matei şi Rusu), dar mai mulţi decât Steaua (Mustaţă), Poli Timişoara (Ilie), Rapid sau CFR Cluj, acestea din urmă neavând reprezentanţi la „tineret”!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3