Donaris 930 x 122

    Gabriel_Enache

    Enache, schimbat la pauză în meciul cu Franţa

    Gabi Enache nu a impresionat la Nantes, în meciul pe care echipa naţională de tineret a României l-a pierdut cu scorul de 3-0 contra Franţei. Mijlocaşul dreapta al lui CS Mioveni a evoluat doar 45 de minute, fiind schimbat la pauză cu Grozav. Celălalt component al formaţiei din Mioveni, Valentin Coşereanu, nu a fost introdus deloc.

    Dacă în ultimele două campanii de calificare la Europenele de tineret, echipa antrenată de Emil Săndoi a fost aproape de calificarea la turneul final, de data aceasta traseul este foarte modest. După doar câteva jocuri, România a pierdut toate şansele de calificare. La Nantes, naţionala de tineret a evoluat doar cu opţiunea victoriei şi în prima jumătate de oră chiar a pus probleme Franţei. Ca de obicei, Gabi Enache a fost titular şi a jucat pe banda dreaptă, acolo unde l-a avut ca adversar pe Chris Mavinga, de la Rennes, fotbalist cotat la un milion de euro, sumă de transfer, jucător dorit la un moment dat de extratereştrii de la FC Barcelona! Din păcate, Enache nu a făcut un meci bun, astfel că a fost schimbat la pauză de selecţionerul Emil Săndoi. În locul lui a intrat clujeanul Grozav, care avea să fie eliminat până la final, din cauza cumului de cartonaşe galbene.

    Valentin Coşereanu, convocat şi el la naţionala de tineret pentru meciul cu Franţa, nu a jucat deloc, rămânând pe banca de rezerve.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90