930×122 CAPRA 5

astra

EXCLUSIV! CÂT COSTĂ UN BILET LA STEAUA-ASTRA

După cum v-am informat, până la finalul acestui campionat Steaua Bucureşti va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești meciurile considerate pe teren propriu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Prima partidă va fi duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30, cu Astra.

Biletele vor fi puse în vânzare mâine, 26 noiembrie, și vor putea fi cumpărate până la ora meciului inclusiv, precizează pentru ePitești viceprimarul Cornel Ionică. Prețurile biletelor vor fi următoarele: 10 lei la tribuna a doua, 15 lei la peluze şi 20 de lei la tribuna întâi. Informația ne-o furnizează Constantin Zichil, şeful Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Mai precizăm că locurile în care vor fi puse în vânzare biletele sunt stabilite de clubul Steaua, ca organizator. Deocamdată, clubul nu a comunicat nimic în acest sens.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3