Donaris 930 x 122

fc arges

EXCLUSIV! GIGI MULȚESCU, ÎN PITEȘTI. NEGOCIERI DURE

Gigi Mulțescu, în Pitești. Negocieri dure. Conducerea clubului FC Argeș a negociat în aceste zile cu Gheorghe Mulțescu pentru preluarea funcției de antrenor principal al echipei piteștene.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Negocierile au eșuat, însă. Motivul? Fostul antrenor al Universității Craiova ar fi cerut un salariu considerat mult prea mare de conducerea lui FC Argeș. Suma solicitată de Gigi Mulțescu pentru el și întreg staff-ul său ar fi fost de 10.000 de euro pe lună.

Continuă negocierile cu alți antrenori. AICI, amănunte despre numele vehiculate.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Până una, alta, ieri, în primul meci fără Iordan Eftimie pe banca tehnică FC Argeș a reușit o surpriză plăcută. Alb-violeții, antrenați acum interimar de Augustin Eduard și Paul Ciobanu, au câștigat cu 2-1 pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești partida cu CS Afumați, echipă aflată în partea superioară a clasamentului Ligii a II-a.

Ca urmare a succesului de ieri, piteștenii au urcat pe locul 8, acumulând 22 de puncte și îndepărtându-se de zona „minată”, retrogradabilă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3