New Profesional Consult 930 x 122

nicolae dobrin

EXCLUSIV! ÎNCĂ O ECHIPĂ DE LIGA I CERE SĂ JOACE ÎN PITEȘTI

După Steaua Bucureşti, care deja a jucat un meci considerat pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin”, încă o echipă de tradiţie din Liga I de fotbal şi-a exprimat intenţia să evolueze în Pitești.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Din cauza problemelor pe care le are cu stadionul, care aparţine Primăriei, clubul Petrolul Ploieşti a trimis o adresă oficială către Primăria Piteşti prin care cere ca echipa să îşi joace în Trivale meciurile de pe teren propriu.

Primăria a refuzat, însă, solicitarea, motivând că gazonul de pe „Nicolae Dobrin” ar ceda în condițiile în care stadionul ar găzdui și partidele ploieștenilor.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

„Ne bucură acest interes din partea echipelor de Liga I, dar am făcut o înţelegere cu Steaua şi o respectăm. Ne mulțumește că au fost atât de mulţi piteşteni la meciul cu Astra, se vede că oamenii au foame de fotbal. Au fost nu doar 10.000 de oameni, așa cum s-a spus, ci vreo 14.000, după estimările noastre.”, ne declară Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului. (Foto Steaua-Astra pe stadionul „Nicolae Dobrin”, sursa: Iulian Petre)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3