EcoMoto 930×122

penescu_cool

EXCLUSIV! Penescu a refuzat sa vanda FC Arges unui japonez!

Pitesti. 21 iulie 2010.
Incredibil! In timp ce se plange ca nu are cui vinde echipa, Cornel Penescu isi permite luxul de a refuza saptamanal cate o oferta concreta din partea investitorilor! Ultimul a fost un japonez adus chiar de catre membrii galeriei.

Desi echipa este pe punctul de a se destrama, majoritatea titularilor fiind ori exilati la echipa a doua a clubului care de fat nici nu prea mai exista, ori au fost vanduti pe sume jenant de mici, actionarul majoritar al FC Arges refuza in continuare sa vanda clubul. Este de notorietate faptul ca datoriile catre jucatori, finante, administratia locala si diversi agenti economici sunt de ordinul sutelor de miliarde de lei vechi, iar clubul se zbate sa supravietuiasca de la o zi la alta fara ca macar sa poata asigura macar o masa calda fotbalistilor, insa ceea ce putini stiu este faptul ca Penescu isi permite luxul de a refuza investitori care saptamanal vin cu oferte de cumparate. Daca in urma cu doua saptamani oferta de 1,5 milioane de euro venita din partea lui Mircea Rednic a fost refuzata de catre Cornel Penescu, saptamana trecuta clubul a fost la un pas sa fie cumparat de catre un japonez, patron al unei firme de impresariat sportiv.
Conform sportarges.ro, investitorul japonez a fost contactat si convins sa cumpere echipa chiar de catre liderii galeriei din Trivale, iar joia trecuta chiar a existat o intalnire intre acesta si Cornel Penescu la sediul PIC. Desi investitorul a fost de acord sa plateasca suma ceruta de Cornel Penescu, adica numai un milion de euro, fata de 3 milioane cat ii ceruse lui Mircea Rednic, problemele au aparut insa pe parcursul discutiei atunci cand Cornel Penescu a facut tot posibilul sa il faca pe japonez sa se razgandeasca, spunandu-i ca la echipa trebuie sa investeasca anual cel putin patru milioane de euro.
Din prisma firmei de impresariat pe care o detine, investitorul japonez era foarte interesat sa preia FC Arges atras fiind in mare parte de Centrul de Copii si Juniori, o impresionata pepiniera a fotbalului. In cele din urma, astazi japonezul s-a razgandit, anuntand liderii galerieii ca este dispus sa ajute gratis echipa cu jucatori. Acelasi lucru a propus si un alt investitor din Gana, ca a promis ca va ajuta echipa cu 15 jucatori, majoritatea de echipa nationala. Greu de crezut ca acest lucru se va realiza atata vreme cat clubul nu isi permite nici macar sa-si plateasca proprii fotbalisti care desi au in prezent salarii cuprinse intre 1.200 – 1.500 lei, acestia nu si-ai mai primit banii de mai bine de trei luni.
In acest moment toti jucatorii care au evoluat la prima echipa au devenit teoretic liberi de contract, iar joi, 22 iulie, au infatisare la Liga Profesionista de Fotbal pentru a li se comunica rezultatul memoriului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90