930×122 CAPRA 5

cni

EXCLUSIV. PRIMĂRIA: AȘA VA ARĂTA STADIONUL ”NICOLAE DOBRIN”. VEZI GALERIE FOTO!

Exclusiv. Primăria: Așa va arăta stadionul ”Nicolae Dobrin”. Începând de la ora 10, într-o conferință de presă, municipalitatea va prezenta, printre altele, și cum ar urma să arate stadionul ”Nicolae Dobrin” după mult promisele lucrări de modernizare și reabilitare. ePitești are deja imaginile 3D.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Stadionul ar urma să aibă 17.000 de locuri, iar investiția se va ridica la aproximativ 20 de milioane de euro. Perioadele de execuție urmeazâ să fie stabilite.

Potrivit unui proiect de anul trecut al municipalității, lucrările ar urma să fie realizate cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI). Ca și în cazul viitoarei Săli Polivalente, deocamdată sunt doar vorbe din partea Primăriei lui Cornel Ionică, proiectul aflându-se în stadiul de „gargară”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3