930 x122 grota rece

ianovschi

Familia Ianovschi a parasit FC Arges

Pitesti. 26 august 2010.
Familia Ianovschi de care se leaga inevitabil istoria echipei FC Arges a parasit clubul alb-violet dupa zeci de ani de munca aici. Clubul FC Arges este atat de sarac incat nu isi mai poate permite sa plateasca renta viagera in valoare de cate 300 de lei catre antrenorul emerit Leonte Ianovschi cel care l-a descoperit pe Dobrin şi catre Ion Bebe Barbu fost presedinte la FC Arges, fosta glorie a fotbalului romanesc, capitanul echipei nationale in anii ’60, doua dintre valorile incontestabila ale clubului din Trivale. Decizia a fost aprobata de catre managerul general al clubului, Catalin Barbu.

Cu cateva zile înainte de startul noului sezon, clubul alb-violet s-a desparţit de antrenorii Mihai si Mihaita Ianovschi. Cei doi antrenori de la Centrul de Copii si Juniori si-au prezentat demisia la inceputul saptamanii dupa ce conducerea FC Arges a decis ca Leonte Ianovschi si Bebe Barbu sa nu mai primeasca renta viagera din partea clubului. Marile glorii ale gruparii din Trivale primeau lunar 300 de RON. Mihai Ianovschi ocupa functia de director al Centrului de Copii si Juniori „Leonte Ianovschi”, iar Mihaita era antrenor la una din grupele de juniori, dar si martor in cazul „Mita pentru arbitri” unde este anchetat Cornel Penescu. sursa:sportarges.ro

{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3