EcoMoto 930×122

    galerie-fc-arges

    Fanii cred că Argeşul a făcut blat cu Arieşul Turda!

    O echipă care nici măcar nu a înscris în deplasare în acest an şi care e pe ultimul loc al clasamentului poate să înscrie două goluri unei formaţii care e pe locul 3 şi care a impresionat până acum prin jocul prestat? Suporterii Argeşului cred că nu, şi acuză conducerea clubului că a făcut blat cu Arieşul Turda, pentru a câştiga bani la pariuri!

    O cotă frumuşică la casele de pariuri poate aprinde imaginaţia oricui. Inclusiv a conducătorilor clubului FC Argeş, cred suporterii echipei, care ar fi profitat de faptul că nimeni nu credea că Arieşul Turda poate să scoată un egal cu două goluri marcate la Piteşti şi ar fi pariat contra intereselor lor. Speculaţiile nu au acoperire, dar ceva-ceva au mirosit fanii echipei FC Argeş, care au observat că după marcarea golului de 2-2, în minutul 50, jucătorii alb-violeţi au devenit suspect de apatici, timp de 40 de minute!

    „În cazul lui FC Argeş blaturile sunt ceva concret. Nu vorbesc de la radio, chiar sunt! Chiar jucătorii au spus-o! … Nu am nimic împotrivă, e clar că în fotbalul românesc nu poţi să supravieţuieşti dacă nu faci blaturi, dacă nu plăteşti taxe de protecţie la arbitri, dar sunt unele meciuri când trebuie să te mai gândeşti şi la fraierii ăia de cântă în tribună, pe ploaie sau pe arşiţă. Măcar de 2 lei respect pot să dea şi ei”, a scris pe forumul site-ului suporterilor, www.violafans.net, un fan înrăit al lui FC Argeş, care a avut cuvinte nu tocmai măgulitoare la adresa finanţatorului, Cornel Penescu.

    Oficialii FC Argeş resping însă orice acuzaţie de blat sau de înţelegeri pentru a câştiga la pariuri. Antrenorul Viorel Dumitrescu a declarat că atât a putut echipa şi că va lua măsuri pentru ca de acum încolo să nu mai existe astfel de deraiaje.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90