930 x122 grota rece

mioveni_petrolul02

Fanii petrolesti arestati pentru furt din benzinarie

Cu tribunele aproape pline, dar si cu presedintele Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu, deputatul colegiului, Ion Burnei, deputatul Mircea Draghici si, desigur, nelipsitul primar Ion georgescu, Dacia Mioveni a obtinut, relativ facil, printr-un joc riguros si exact, in compania rivalei pentru promovare. Petrolul Ploieşti a pierdut derby-ul Seriei a II-a contra Mioveniului, scor 2-0. Pentru argeşeni au marcat Claudiu Ionescu (14) şi Ştefan Lircă (69), ambele goluri fiind încasate după două greşeli ale lui Plecanciuc.

Aproximativ 30 de suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti sunt cercetaţi după ce, vineri seară, supăraţi că echipa lor favorită a fost învinsă de formaţia locală CS Mioveni, pe drumul de întoarcere spre casă, au intrat într-o benzinărie de unde au furat sticle cu băutură şi produse alimentare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, pe drumul de întoarcere de la Mioveni spre Ploieşti, autocarul suporterilor echipei de fotbal Petrolul a oprit la o benzinărie de pe autostrada Piteşti-Bucureşti, de unde 30 din cei 55 de fani prahoveni au furat mai multe sticle cu băutură şi dulciuri

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90