930 x122 grota rece

fcag

FC Argeş a ajuns lider în Liga a 2-a!

Dacă astăzi s-ar termina campionatul în Liga a 2-a, FC Argeş ar promova pe prima scenă fotbalistică a ţării, întrucât se află pe primul loc în clasamentul Seriei B, înainte de disputarea derby-ului, Gloria Bistriţa – Poli Timişoara (luni, ora 19). Din păcate, sezonul este doar la început, însă îmbucurător este faptul că, după doar patru etape, alb-violeţii au acumulat 10 puncte (trei victorii şi un rezultat de egalitate).

Sâmbătă, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, FC Argeş a învins cu scorul de 3-0 pe Mureşul Deva, victoria conturându-se după primul sfert de oră, atunci când Rover Cârstea şi Daniel Ghiţă înscriseseră pentru 2-0, primul gol fiind marcat din lovitură de la 11 metri, iar al doilea după un lob superb. A treia reuşită a venit cu 15 minute înainte de final şi i-a aparţinut fiului fostului căpitan al Argeşului de pe vremea când echipa evolua în Cupa UEFA, Vasile Popa, Alin Popa. De remarcat este că echipa pregătită de Viorel Dumitrescu a evoluat mai bine de o oră cu un om mai puţin pe teren, Răuţă fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Gazdele ar fi putut să-şi mărească destul de consistent avantajul, dar acelaşi Rover Cârstea a mai irosit câteva ocazii bune de a marca.

În cazul unei victorii a Bistriţei la un singur gol diferenţă, sau a unui rezultat de egalitate dintre Gloria şi Poli Timişoara, FC Argeş va rămâne pe prima poziţie a clasamentului până sâmbătă, când tot pe teren propriu, piteştenii vor juca de la ora 11 cu Gloria Bistriţa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90