New Profesional Consult 930 x 122

    Juventus_FC_Arges

    FC Argeş a bătut pe Juventus în 9 jucători!

    Meci încins, azi, la Bucureşti, între Juventus şi FC Argeş! Piteştenii au avut doi oameni eliminaţi de pe teren, dar cu toate acestea au învins cu 2-1, printr-un gol marcat de brazilianul Wallace în ultimul minut al prelungirilor! Graţie acestei victorii, FC Argeş urcă pe locul 2, la un singur punct distanţă de Gloria Bistriţa, dar înainte ca Gaz Metan Severin şi Poli Timişoara să îşi dispute meciurile din etapa a şasea.

    Aşa cum a promis, antrenorul Viorel Dumitrescu a aliniat la startul meciului cu Juventus o echipă curajoasă, care să fie capabilă să aducă trei puncte din dificila confruntare cu formaţia antrenată de Constantin Schumacher. Rover Cârstea şi-a făcut din nou datoria şi a marcat, ajungând la a şaptea reuşită din campionat. Era minutul 28 şi „foarfeca” lui Cârstea tăia calea celei de-a treia victorii a Argeşului în deplasare. A venit însă eliminarea directă a fundaşului central Octavian Ionescu (min. 65) şi gazdele au reînceput să spere. Florică a adus egalitatea pe tabela de marcaj (min. 88), apoi şi Marius Ion a văzut cartonaşul roşu!

    Când toată lumea aştepta golul victoriei Juventusului, echipă care avea doi oameni în plus pe teren, acesta a căzut, dar în cealaltă poartă! Brazilianul Wallace a primit o minge în centrul careului, de la Monel Cârstoiu, şi l-a învins pe Sardescu, aducând Argeşului o victorie nesperată, la un moment dat.

    Juventus Bucureşti – FC Argeş 1-2 (0-1)
    Florică (88) – R. Cârstea (28), Wallace (90+4)
    JUVENTUS: Sardescu – Amet, Păun, Bârsănel, Tache – Tene, M. Stoica, Daia, Fl. Zaharia – Istinie, Al. Marin. Antrenor: Constantin Schumacher
    FC ARGEŞ: Croitoru – C. Tudor, O. Ionescu, Wallace, Briceag – Răuţă, M. Cârstoiu, Năstăsie, M. Ion – R. Cârstea, Ivănică. Antrenor: Viorel Dumitrescu
    Arbitri: Ciprian Amarandei (Vaslui) – Daniel Hulubei (Vaslui) şi Lucian Sârbu (Focşani)

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90