930×122 CAPRA 5

FC_Arges_la_Timi

FC Argeş a pierdut la scor de neprezentare la Timişoara

Optimismul antrenorului Viorel Dumitrescu dinaintea jocului de la Timişoara a fost doar de faţadă. FC Argeş nu numai că nu a câştigat meciul cu Poli, aşa cum dădea ca sigur tehnicianul piteştean, dar nici măcar nu a emis pretenţii şi a pierdut cu un scor care nici măcar nu reflectă adevărata realitate din teren: 0-3! În urma acestui rezultat, FC Argeş îşi poate lua adio de la promovare în Liga I, aşa cum spera la începutul sezonului.

„Poli Timişoara nu are cum să joace aşa cum a făcut-o cu Steaua. Nu are cum!”, spunea înainte de meci antrenorul Viorel Dumitrescu. Acesta a fost singurul adevăr pe care l-a spus tehnicianul alb-violeţilor! Da, Poli nu a jucat cum a făcut-o cu Steaua, fiindcă altfel o zobea pur şi simplu pe FC Argeş! A jucat la o valoare medie a lotului de milioane de euro pe care-l are, şi i-a administrat Argeşului un 3-0 sec. „Sunt mai sigur ca niciodată că vom câştiga”… „Pariez 2 solist”… Sunt alte declaraţii lipsite de acoperire ale lui Dumitrescu, care nu au speriat deloc trupa de vedete a lui Poli. În minutul 30 meciul era deja terminat, după golurile lui Axente (minutul 9) şi canadianului Rickets (25), care au finalizat două dintre multele ocazii pe care şi le-au creat în prima jumătate de oră.

Singurul jucător de la FC Argeş care s-a ridicat, cât de cât, la valoarea lotului lui Poli, a fost golgheterul Rover Cârstea. Acesta a ratat de două ori, singur cu portarul Lepmets, până la pauză. În partea a doua, dominarea gazdelor a fost şi mai concretă, dar numai Goga a mai înscris o dată, în minutul 66. Tot acesta a mai trimis o dată mingea în bară, una dintre multele ocazii ale lui Poli de a face scor cu FC Argeş. S-a terminat 3-0 şi FC Argeş rămâne pe locul 4, la opt puncte de primele două clasate, Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara.

De acum încolo, piteştenii trebuie să fie foarte atenţi să nu mai alunece în clasament, deoarece urmează o serie de partide în compania echipelor din preajma podiumului. Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11, pe stadionul din Trivale, FC Argeş va juca împotriva echipei care a trecut acum pe locul 3, Unirea Alba Iulia.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90