New Profesional Consult 930 x 122

    FC_Arges_Ariesul

    FC Argeş a scos un egal chinuit cu ultima clasată

    Groaznic s-au mai chinuit astăzi jucătorii piteşteni pentru a remiza, 2-2, pe teren propriu cu ultima clasată în Seria B a Ligii secunde, Arieşul Turda. Alb-violeţii au jucat execrabil în faţa a maxim 100 de spectatori prezenţi pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Deşi avea posibilitatea să urce pe primul loc al clasamentului după şapte etape, FC Argeş nu arată decât ca o echipă de Liga a III-a ce se luptă pentru evitarea retrogradării.

    Poli Timişoara a remizat ieri, 0-0 cu UTA, iar Gloria Bistriţa s-a văzut condusă la Bucureşti încă din prima repriză. FC Argeş juca pe teren propriu împotriva ultimei clasate, ciuca bătăilor de până acum. Iată premizele unei victorii lejere şi a urcării din nou pe primul loc al clasamentului, la sfârşitul etapei. Însă, stupoare! Elevii pregătiţi de antrenorul Viorel Dumitrescu au arătat jalnic şi nu au reuşit decât să scoată un egal norocos, la un moment dat, ţinând cont de desfăşurarea jocului.

    Impulsionaţi de Cosmin Năstăsie şi Rover Cârstea, piteştenii au început bine jocul şi au deschis scorul prin golgheterul Ligii a doua, Cârstea. Pentru a şaptea oară consecutiv şi a opta oară în total, atacantul Argeşului a băgat mingea în plasă, în minutul 10, după o pasă primită de la Alin Popa. Se părea că FC Argeş va face un scor fluviu, dar n-a fost deloc aşa. Arieşul nu s-a predat, a echilibrat jocul şi chiar a egalat în minutul 35 prin Vajda, care a transformat perfect o lovitură liberă.

    Gazdele au avut o reacţie de orgoliu, ultima din această partidă, şi la doar două minute distanţă au trecut din nou în avantaj, prin golul lui Alin Popa, dar apoi totul s-a rupt. Hadăr a egalat iar, în minutul 50, după care timp de 40 de minute plus prelungiri, alb-violeţii s-au chinuit groaznic să lege două pase. În acest interval de timp, doar Rover Cârstea şi Cosmin Năstăsie au periclitat poarta piteşteanului dintre buturile Arieşului, Pampea, în rest cu toţii făcându-se de râs. Mai mult, oaspeţii putea da lovitura în minutul 79, dacă Străuţ îl învingea, din poziţie de singur cu portarul, pe Rusandu.

    S-a terminat 2-2 şi FC Argeş a irosit o foarte bună oportunitate de a mai acumula puncte în compania formaţiilor slabe ale seriei. De acum încolo, urmează să vină adversari ceva mai dificili, precum Poli Timişoara (etapa 12), Unirea Alba Iulia (etapa 13), Gaz Metan Severin (etapa 14) sau UTA (etapa 15). Runda viitoare, FC Argeş va juca la Vâlcea, sâmbătă 8 octombrie, de la ora 13.

    FC Argeş – Arieşul Turda 2-2 (2-1)
    R. Cârstea 10, A. Popa 37 – Vajda 35, Hadăr 50

    FC ARGEŞ: Rusandu – C. Tudor, Wallace, Botea, Briceag – A. Popa, Răuţă, Năstăsie, Manole – Ivănică, R. Cârstea. Antrenor: Viorel Dumitrescu
    Au mai jucat: Beuran, Stancu, Predoiu

    ARIEŞUL: Pampea – Târcă, Bier, Timar, Tegzeş – David, Vajda, Străuţ, Pop – Felippe, Hadăr. Antrenor: George Ciorceri
    Au mai jucat: Boroştean şi Barboloviciu

    Arbitri: Mihai Amorăriţei (Câmpina) – Imre Bucşi şi Jozsef Peter (ambii din Sf. Gheorghe)

    Clasament (în partea superioară):
    1. Gloria Bistriţa              7   4   3   0   14-  6   15
    2. Poli Timişoara              7   4   3   0   11-  6   15
    3. FC Argeş                    7   4   2   1   15-10   14
    4. Mureşul Deva             7   4   0   3     7-11   12
    5. Unirea A. Iulia             7   3   2   2     9-  5   11
    6. Gaz Metan Severin    7   3   2   2     7-  5   11

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90