NOR CURIER 930X122

minge

FC Argeș a terminat campionatul în genunchi!

În ultima etapă a sezonului 2012-2013 al seriei a doua a Ligii II la fotbal, FC Argeș a fost învinsă fără drept de apel, în deplasare, de Damila Măciuca.

Gazdele s-au impus cu 6-1 (3-1). Scorul a fost deschis de piteșteni, în minutul 11, prin Naciu. Geantă a egalat în minutul 25 pentru Damila. Vâlcenii au trecut la conducere în minutul 37, grație reușitei lui Popa. În minutul 45, Deaconescu a ridicat scorul la 3-1. În repriza a doua, alb-violeții au mai primit trei goluri: în minutul 47, autor Melcea, în minutul 51 – Deaconescu și în minutul 68 – Iancu, din lovitură de pedeapsă.

Ca și etapa trecută, când a pierdut pe teren propriu cu 6-0 meciul cu FC Olt, FC Argeș a evoluat cu juniorii. Titularii au refuzat din nou să intre în teren pentru că nu li s-au plătit salariile restante.

Cealaltă echipă argeșeană din LIga II, CS Mioveni, a încheiat campionatul cu o victorie chinuită pe teren propriu. CS Mioveni a câștigat cu 1-0 disputa cu FC Maramureș, printr-un gol marcat în ultimul minut al jocului de Năstăsie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3