New Profesional Consult 930 x 122

FC Argeş continuă să-şi bată joc de fotbal

FC Argeş a ratat şansa de a aduce pe stadionul din Trivale o echipă din primă ligă, fiind eliminată ieri din Cupa României de către Oltchim Rm. Vâlcea, în faţa căreia a pierdut cu 3-1. Piteştenii au deschis scorul prin Beuran, în minutul 10, dar au fost egalaţi până în pauză, iar în ultimele 15 minute ale partidei au încasat încă două goluri. Ultima reuşită a „chimiştilor” a fost demnă de Liga Campionilor: o superbă execuţie prin foarfecă a anonimului Muşuroaia. Antrenorul Viorel Dumitrescu a folosit o garnitură diferită faţă de cea din campionat, în care nu s-au regăsit jucătorii ceva mai experimentaţi: Ghiţă, Năstăsie, Rover Cârstea sau Monel Cârstoiu (intrat, totuşi, pe parcursul jocului).

Putea veni Steaua
Dacă ar fi trecut de divizionara C din judeţul vecin, alb-violeţii ar fi dat piept cu Steaua, Dinamo, Rapid sau ultimele două campioane, CFR Cluj ori Oţelul Galaţi. De altfel, nu este prima oară când FC Argeş desconsideră Cupa României, în ultimii ani refuzând să joace serios în această competiţie eliminatorie, în care are o tradiţie frumoasă: o finală disputată (1965) şi şase prezenţe în semifinale (1970, 1978, 1982, 1994, 1998 şi 2004). Ultima oară când echipa piteşteană a fost prezentă în 16-imile Cupei României a fost în vara anului 2008. Ea a fost practic obligată de regulament să joace, dar a cedat uşor meciul lui FC Internaţional, pe atunci divizionară secundă. Partida s-a disputat în Ştrand şi s-a încheiat cu scorul de 2-1. Anii trecuţi, echipa piteşteană s-a lăsat umilită de echipe precum Electrosid Titu sau Juventus Bucureşti! Şapte ani au trecut de când FC Argeş bătea la porţile ultimului act. În aprilie 2004, a fost eliminată de Dinamo Bucureşti în semifinale, după 1-0 la Piteşti şi 0-2 în „Groapă”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3