New Profesional Consult 930 x 122

fc-arges

FC Argeş, datorii de aproape 1 milion de dolari!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a anunţat astăzi că datoriile pe care le are clubul FC Argeş, intrat în procedură de insolvenţă, se ridică la aproape 3,5 milioane de lei, „dacă nu chiar 4 milioane de lei”. Chiar şi aşa, afirmă edilul, sunt investitori interesaţi să preia clubul.

Discuţii în acest sens vor fi purtate în zilele care urmează. Din câte se pare, este vorba de investitori care au interes şi pentru clubul Delta Tulcea.

„Datoriile către Fisc se ridică la circa 2 milioane de lei, cu penalităţi. Mai sunt şi alte datorii, de vreo 1,5-2 milioane de lei. Important este, însă, că cine va investi la echipă nu va trebui să îi dea vreun ban familiei Penescu, aceasta renunţând în scris la acţiunile deţinute la club. Pe de altă parte, Primăria nu poate băga bani în club, sunt altele vremurile faţă de perioada în care am reuşit revenirea în prima ligă a fotbalului românesc! În schimb, punem baza sportivă din Trivale la dispoziţia noului investitor, care va fi el”, afirmă Tudor Pendiuc.

Datele privind datoriile, precizează primarul, i-au fost oferite acestuia de către administratorul judiciar al clubului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3