New Profesional Consult 930 x 122

jucatori-fc-arges

FC Argeş -final catastrofal

Pitesti. 6 decembrie 2009. FC Arges.
FC Argeş are parte de un finiş catastofal in prima parte a acestui campionat, dupa trei infrângeri consecutive pentru echipa antrenata de Ionut Badea. In ultima partida din 2009, FC Arges a pierdut cu 0-2, in deplasare, la Deva, şi incheie prima parte a campionatului departe de locurile care asigura promovarea in Liga I. Dupa acest rezultat, echipa antrenata de Ionut Badea ocupa locul 4 in clasamentul seriei a II-a, cu 28 de puncte, la cinci puncte distanta de liberul FCM Tg. Mureş, dupa ce mai mult de jumatate din acest tur s-a aflat in fruntea clasamentului. Golurile formatiei din Deva au fost marcate de Vajda prin dubla din minutele 18 şi 48. In final, gazdele au ratat şi un penalty, prin Bajko, dupa ce in prealabil mijlocaşul alb-violet Catalin Doman a fost elimitat in minutul 69 pentru al doilea galben.
Pentru alb-violeti se anunta o iarna grea, atat din perspectiva puctelor pierdute incredibil pe finalul turului, dar si din prisma problemelor financiare si cele legate de moralul jucatorilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90