Donaris 930 x 122

    FC_Arges_Ariesul

    FC Argeş şi-a schimbat obiectivul: se luptă pentru locul 3

    Gata, s-a dus optimismul la FC Argeş! Dacă o treime din campionat, oficialii clubului s-au lăudat că luptă pentru promovarea în Liga I, după înfrângerea de la Timişoara a revenit realismul în dialogul acestora. „Încă nu suntem pregătiţi să ne batem cu Bistriţa şi Timişoara”, spune antrenorul Viorel Dumitrescu. „Ne batem pentru locul 3 şi sâmbătă avem un meci dificil, hotărâtor, cu Unirea Alba Iulia”, a mai declarat tehnicianul alb-violet.

    0-3 la Timişoara a fost suficient ca să-i readucă pe piteşteni cu picioarele pe pământ şi să nu mai viseze la promovări imposibile. După înfrângerea cu Poli, Viorel Dumitrescu a uitat de primele două locuri, de care-l despart 8 puncte, şi se concentrează acum la lupta pentru ultimul loc de pe podium. Prima va fi sâmbătă, de la ora 12, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu Unirea Alba Iulia, ocupanta de moment a locului 3 în clasament. „Avem un meci greu, dificil, hotărâtor pentru ocuparea locului 3. Va trebui să-l câştigăm. Jucăm cu o echipă care a încasat foarte puţine goluri şi va trebui să fim inteligenţi ca să-i deschidem”, a declarat antrenorul Viorel Dumitrescu, la conferinţa de presă de astăzi.

    Regrete…
    Tehnicianul care în această săptămână a fost sărbătorit de elevii lui la împlinirea vârstei de 40 de ani regretă că nu a putut să scoată mai mult din unele meciuri, dar spune că orice echipă din lume are şi o pantă descendentă: „Era greu să ţinem ritmul, trebuia să avem un lot destul de numeros şi foarte apropiat valoric. Într-un campionat, toate echipele au şi o pantă descendentă. Eu zic că am trecut de acea pantă descendentă şi am ieşit binişor. Puteam să câştigăm mai multe puncte, dar recuperăm acum pe final, fiindcă avem nevoie ca să ne consolidăm locul 3. Şi şapte puncte e bine, dar ca să le obţii, trebuie să-ţi propui să le iei pe toate nouă”. În ultimele trei etape ale turului, FC Argeş va întâlni pe Unirea Alba Iulia, UTA şi Gaz Metan Severin.

    „Cu Timişoara am fost depăşiţi clar”
    Viorel Dumitrescu a mai recunoscut şi că diferenţa dintre primele două clasate şi echipa sa este, într-adevăr, cea reflectată de clasament. „Încă nu suntem pregătiţi să ne batem cu cele două echipe. Dacă cu Bistriţa ne-am descurcat cât de cât onorabil, la Timişoara am fost depăşiţi clar. Îmi doream mai multă atitudine de la elevii mei, mai mult nerv. Dacă şi noi în prima repriză marcam, vorbeam altfel acum. Totuşi, trebuie să recunoaştem, diferenţa la ora actuală este foarte mare între Timişoara şi FC Argeş”, spune Dumitrescu. Acesta nu exclude şi surprize la finalul campionatului, extra-fotbalistice, aşa că e bine să termine cele 34 de etape pe locul 3: „Avem şanse suficiente şi anul acesta, mai ales că sunt destule probleme de alt gen, nu fotbalistice”, a mai declarat tehnicianul alb-violet, referindu-se la posibilele probleme ce pot apărea cu licenţierile.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3