EcoMoto 930×122

FC_Arges_Nastasie

FC Argeş joacă împotriva unei prim-divizionare

În ciuda faptului că joacă în Liga a II-a, FC Argeş va întâlni în următoarea etapă o echipă din prima ligă! Este vorba de FC Bihor, formaţie care în vară a reuşit promovarea, dar din cauza dosarului de licenţiere incomplet, Liga Profesionistă de Fotbal nu a înscris-o în campionat! Locul orădenilor a fost luat de CS Mioveni. Meciul dintre FC Argeş şi FC Bihor va avea loc sâmbătă, de la ora 11.

După două rezultate de egalitate, 2-2 acasă cu Arieşul Turda şi tot 2-2, dar în deplasare, cu CSM Rm. Vâlcea, antrenorul echipei FC Argeş, Viorel Dumitrescu, spune că a venit momentul ca să ia din nou cele trei puncte puse în joc. „Aştept o prestaţie foarte bună a elevilor mei, atitudinea lor îmi dă încredere, cu toate că rezultatele nu m-au satisfăcut. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu FC Bihor, este o echipă care joacă fotbal, nu se apără şi nu face antijoc”, a spus Dumitrescu la conferinţa săptămânală de presă. Acesta a mai atras atenţia că FC Bihor formează în continuare o echipă omogenă, deoarece a păstrat acelaşi lot cu care a reuşit promovarea în vară.

Tehnicianul Argeşului crede că surprize de genul FC Argeş – Arieşul Turda 2-2 vor mai exista până la finalul sezonului, deoarece seria este foarte echilibrată. „Noi trebuie să ţinem ritmul cu Timişoara şi Bistriţa şi pentru asta trebuie să câştigăm, fiindcă în ultimele două meciuri am făcut două egaluri”.

Pentru partida cu FC Bihor, golgheterul Rover Cârstea şi-a revenit, după durerea musculară pe care a simţit-o în meciul cu CSM Rm. Vâlcea, cea care l-a obligat să iasă mai devreme de pe teren. Însă, pe Rover Cârstea l-a luat răceala şi se fac mari eforturi pentru ca acesta să fie prezent în teren sâmbătă, mai ales că el are de apărat un record unic în Europa în acest moment: este singurul fotbalist care a reuşit să marcheze în opt etape consecutive!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90