New Profesional Consult 930 x 122

fc_arges

FC Argeş, pe podium

FC Argeş a izbutit să rămână neînvinsă şi după etapa a III-a a Ligii secunde, terminând in-extremis la egalitate, 2-2, partida disputată duminică la Târgovişte. Condusă cu scorul de 2-0 după doar o jumătate de oră, formaţia alb-violetă a revenit spectaculos prin două goluri marcate de Rover Cârstea, ultimul fiind reuşit în minutul 85 al întâlnirii. Graţie acestui rezultat pozitiv, FC Argeş rămâne pe podiumul Seriei a doua, acumulând 7 puncte după disputarea a trei meciuri. Pe primele două locuri se situează cele două formaţii retrogradate forţat de Liga Profesionistă de Fotbal, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa.

Doi veterani şi restul speranţe

Deşi obiectivul Argeşului în actuala ediţie de campionat o reprezintă promovarea în Liga I, prestaţia de la Târgovişte şi lotul „subţire” de care dispune antrenorul Viorel Dumitrescu sunt lucruri ce trebuie puse la punct pe parcursul anului competiţional. Practic, din echipa care în urmă cu doi ani activa pe prima scenă fotbalistică a ţării, doar doi fotbalişti au experienţă competiţională: căpitanul Daniel Ghiţă şi mijlocaşul Cosmin Năstăsie. Alături de cei doi, mai există jucători care au bifat prezenţe în Liga I, dar sporadice: Monel Cârstoiu, Rover Cârstea sau Marius Ivănică.

Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în prima parte a jocului de pe stadionul de lângă Turnul Chindiei, când gazdele au deschis scorul prin Dobre (minutul 17) şi l-au majorat prin fostul atacant al Argeşului, Bobi Verdeş (minutul 33). În partea secundă, alb-violeţii au echilibrat jocul şi au reuşit un meritat rezultat de egalitate.

În primele două etape, FC Argeş s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Baia Mare şi acasă, 2-0 cu Luceafărul Oradea.

Echipa folosită de antrenorul Viorel Dumitrescu a fost:
Croitoru – D. Ghiţă, Wallace, Botea, Briceag (76 Beuran) – Răuţă (46 A. Popa), Cârstoiu, Năstăsie, M. Ion – R. Cârstea, Ivănică.

Sursa foto: Liga2.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90