NOR CURIER 930X122

FC_Arges_infrangere

FC Argeş pierde la Slatina şi o ia în jos

Trei rezultate de egalitate în compania unor echipe din partea a doua a clasamentului nu au fost de ajuns pentru FC Argeş. Sâmbătă de dimineaţă, în cadrul etapei a 10-a, piteştenii au pierdut cu 0-1 în faţa penultimei clasate, ALRO Slatina şi au cedat locul al treilea în clasament, ajungând chiar pe 5! FC Argeş a terminat meciul cu un om mai puţin, brazilianul Wallace fiind eliminat în minutul 69.

Nu doar eliminarea lui Wallace da Silva a dat apă la moară oaspeţilor ca să conteste arbitrajul asigurat de gălăţeanul Adrian Cojocaru, ci şi două lovituri de la 11 metri cerute de Rover Cârstea, câte una în fiecare repriză. Una peste alta, FC Argeş s-a făcut din nou de râs în campionatul Ligii a II-a, fiind învinsă de ALRO Slatina, formaţie care abia acum a reuşit prima victorie pe teren propriu. Piteştenii au fost victima unui fost jucător, Daniel Mogoşanu, actualul antrenor al celor de la Slatina, cel care a reuşit în timp record să pună pe picioare echipa producătorului de aluminiu. Singurul gol al meciului a fost marcat de ex-rapidistul Ionuţ Stancu înainte cu un sfert de oră de finalul meciului, după ce portarul Croitoru izbutise în primă fază să pareze şutul lui Adrian Dulcea. De altfel, între fostul atacant al Argeşului, supranumit de fani „Dulcea Bum-Bum” şi tânărul portar Dănuţ Croitoru se mai desfăşurase un episod cu circa 10 minute înainte, Croitoru având câştig de cauză.

După acest 0-1 cu ALRO, FC Argeş pierde locul al treilea din clasament, pe care se situa doar conjunctural, fiindcă de trei etape piteştenii nu mai băteau pe nimeni. Locul 3 este acum ocupat de Unirea Alba Iulia, iar pe 4 a urcat UTA, care a învins liderul Gloria Bistriţa cu 2-0. Etapa viitoare, alb-violeţii vor întâlni pe teren propriu cealaltă echipă a Slatinei, FC Olt.

ALRO Slatina – FC Argeş 1-0 (0-0)
I. Stancu (76)
ALRO: Marinescu – Pasăre, Vişa, Grosu, I. Stancu – Sg. Popescu (46 Coman), Quist, M. Voicu, Ed. Stoica – D. Ene (74 Crăciun), Stoianof (59 Dulcea). Antrenor: Daniel Mogoşanu
FC ARGEŞ: Croitoru – C. Tudor, O. Ionescu, Wallace, Briceag – Răuţă, Cârstoiu, Năstăsie, Manole (68 M. Ion) – R. Cârstea (78 A. Popa), Ivănică (74 Negoiţă). Antrenor: Viorel Dumitrescu
Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi) – Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Ionuţ Babadac (Galaţi)
Cartonaşe galbene: Wallace
Cartonaş roşu: Wallace (min. 69)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90