EcoMoto 930×122

FC Argeş pierde primul meci şi primul loc

La primul meci mai tare din acest început de campionat, în Liga a II-a, FC Argeş a capotat. Gloria Bistriţa a învins cu 3-1 în Trivale şi s-a instalat pe prima poziţie a  clasamentului Seriei B, devenind principala favorită la promovare. Meciul nu a avut istoric, oaspeţii fiind cu cel puţin o clasă peste echipa piteşteană. Gloria a beneficiat de aportul experimentaţilor Vali Năstase, Tudose, Mărginean sau D. Stan, fotbalişti cu sute de meciuri în Liga I.

Bistriţa a dominat jocul aproape în totalitate, dar prima ocazie de a deschide scorul a avut-o Marius Ion, care a trecut pe sub centrarea venită de la Rover Cârstea. După ce portarul Croitoru a scăpat ca prin minune de eliminare, piteştenii au încasat primul gol de la Paul Anton, în minutul 36, care a finalizat sec o fază în care l-a depăşit foarte uşor pe Briceag.

După 0-1 la pauză, elevii lui Nicolae Manea au forţat în repriza a doua şi şi-au mărit avantajul prin Voinea (min. 55). Gazdele au avut o tresărire de orgoliu, prin golgheterul Rover Cârstea, cu 11 minute înainte de final, când l-a lobat pe portarul Irimia după o acţiune personală, dar piteşteanul Daniel Stan, care acum joacă la Gloria Bistriţa, a stabilit scorul final: 1-3.

În urma acestui rezultat, FC Argeş a căzut de pe prima poziţie a clasamentului până pe locul 4, dar distanţa dintre ea şi Gloria Bistriţa nu este decât de un singur punct. Etapa viitoare, alb-violeţii vor juca la Bucureşti contra echipei antrenate de Constantin Schumacher, Juventus.

FC Argeş – Gloria Bistriţa 1-3 (0-1)
R. Cârstea 79 – P. Anton 36, Voinea 55, D. Stan 85

FC Argeş: Croitoru – Ghiţă, Ionescu, Wallace, Briceag – Năstăsie, A. Popa, Cârstoiu, M. Ion – R. Cârstea, Ivănică. Antrenor: Viorel Dumitrescu

Gloria: Irimia – Peteleu, Tudose, Năstase, Cafaso – Mărginean, Feher, Predescu, P. Anton – Velcovici, Voinea. Antrenor: Nicolae Manea

Arbitri: Florin Ghimbăşan (Braşov) – Bogdan Gheorghe şi Vlad Bârleanu (ambii din Bucureşti)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3