New Profesional Consult 930 x 122

    fc-arges

    FC Argeş va întâlni o echipă în derivă, cu un antrenor nou

    Cu două victorii şi un rezultat de egalitate înregistrate în deplasare, şi în faţa unei echipe decimate de accidentări şi cu un nou antrenor, FC Argeş este principala favorită a meciului de sâmbătă, cu CSM Rm. Vâlcea. Antrenorul Viorel Dumitrescu se va putea baza şi pe doi dintre jucătorii de bază, Marius Ion şi Monel Cârstoiu, a căror absenţă din cauza suspendărilor s-a resimţit din plin la meciul cu Arieşul Turda.

    Etapa a opta poate readuce Argeşul pe primul loc al clasamentului, cel puţin pentru câteva zile, deoarece Gloria Bistriţa şi-a amânat jocul, iar Poli Timişoara ne-a obişnuit cu paşi greşiţi şi, în plus, are şi probleme mari cu finanţatorul Marian Iancu, care a anunţat că se retrage. Formaţia piteşteană urmează să joace în Zăvoi, cu CSM Rm. Vâlcea, o echipă care nu trece prin cele mai fericite momente ale existenţei sale. Vâlcenii şi-au pus un antrenor nou, pe Marius Mitu, s-au despărţit de un jucător de bază, Dandea şi au şi un tânăr fotbalist de valoare, Vătăjelu, selecţionat la lotul de tineret. În plus, au câţiva jucători accidentaţi, şi au reuşit o singură victorie pe teren propriu până acum!

    De partea cealaltă, argeşenii mizează pe revenirea în primul „unsprezece” a lui Marius Ion şi Monel Cârstoiu, care au lipsit cu Arieşul Turda din cauza suspendărilor, şi este posibil să reintre în poartă şi titularul Dănuţ Croitoru, care a avut o entorsă la mână şi a declarat forfait în ultima etapă. În aceste condiţii, FC Argeş este de departe favorită la victorie. Piteştenii au câştigat până acum la Baia Mare (3-2 cu FC) şi Bucureşti (2-1 cu Juventus) şi au remizat la Târgovişte (2-2 cu Chindia). Meciul de la Rm. Vâlcea se va disputa sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 13 şi va fi transmis în direct de DigiSport.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90