NOR CURIER 930X122

    minge

    FC Argeș, victorie surprinzătoare cu Poli Timișoara!

    În ciuda problemelor financiare pe care le are, FC Argeș a reușit o victorie importantă și surprinzătoare pe teren propriu.

    Într-un meci disputat pe stadionul „Nicolae Dobrin” în cadrul etapei a 25-a a Ligii II, seria a doua, piteștenii s-au impus cu 2-0 (0-0) în fața lui ACS Poli Timișoara, echipă care luptă pentru promovarea în prima ligă fotbalistică. Golurile lui FC Argeș au fost marcate de Alin Popa, în minutul 47, și de Dănuț Ivănică, în minutul 53.

    Victorie a obținut și CS Mioveni. Argeșenii au câștigat în deplasare, la CSM Râmnicu Vâlcea, cu 1-0. Golul a fost marcat în minutul 80 de Ionuț Stancu.

    Urmează ca sâmbătă, 11 mai, FC Argeș și CS Mioveni să se confrunte într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Ligii II, seria a doua.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3