NOR CURIER 930X122

    fc-arges

    FC Argeş vrea să scoată bani din jucătorii tineri

    Rămasă fără bugetele ameţitoare pe care le-a avut pe vremea când juca în Liga I, FC Argeş se gândeşte să scoată, în viitor, bani de pe urma fotbaliştilor tineri pe care îi creşte în pepiniera proprie. Chiar dacă nu va mai apărea prea curând vreun Mutu sau Dică, din cauza condiţiilor precare de performanţă, oficialii clubului din Trivale speră măcar să scoată profit de pe urma investiţiilor făcute până acum.

    Întinerirea forţată a lotului echipei FC Argeş a produs, deocamdată, un efect pozitiv: cu o echipă formată din nişte anonimi de 19-21 de ani, formaţia alb-violetă a acumulat 10 puncte în cinci etape ale Ligii secunde, palmares pe care antrenorul Viorel Dumitrescu îl consideră foarte bun, în comparaţie cu aşteptările microbiştilor din Piteşti. „Este chiar foarte bine că am acumulat 10 puncte în cinci etape, multă lume nu se aştepta. E rodul unei munci titanice făcută de aceşti tineri blamaţi. Eu vreau să construiesc o echipă aici, trebuie să-mi lăsaţi timp. De-a lungul anilor, FC Argeş a scos mulţi jucători, pe care a încasat mulţi bani. De ce nu ar face acest lucru şi acum? Eu am răbdare cu echipa, ar trebui ca şi alţii să aibă. Îi avem pe Năstasie şi Ghiţă cu experienţă, vor mai apărea şi alţii în jurul lor”, a declarat ieri tehnicianul Argeşului.

    Atenţie la echipa rănită de Rapid!
    Sâmbătă, de la ora 11, FC Argeş va juca împotriva celor de la Juventus Bucureşti, formaţie care la mijlocul săptămânii a încasat o corecţie severă de la Rapid, în Cupa României (1-4). Antrenorul şi jucătorii echipei FC Argeş ar trebuie să fie atenţi la orgoliul rănit al celor de la Juventus, deoarece anul trecut, după ce Petrolul Ploieşti a pierdut în Cupă cu Rapid (1-5), s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pe FC Argeş, pe care a zdrobit-o cu un sec 5-0! Împotriva echipei antrenate de Constantin Schumacher, Juventus Bucureşti, antrenorul Viorel Dumitrescu vrea să facă primele schimbări în „11-le” de bază. „E normal sa încep şi rotaţia după 4-5 etape, mă voi hotărî ce voi schimba după ultimul antrenament”, a spus Dumitrescu.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3