New Profesional Consult 930 x 122

cs mioveni

FC ARGEŞ, „DEMOLATĂ” DE A DOUA ECHIPĂ A MIOVENIULUI

FC Argeş 1953 a pierdut ieri în deplasare meciul disputat în compania formaţiei CS Mioveni II, contând pentru etapa a 22-a a Ligii a IV-a de fotbal. Scorul final a fost 4-1 (1-1) pentru echipa din Mioveni.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Alb-violeții au deschis scorul prin Doru Mateescu, însă gazdele au egalat până la pauză. În a doua repriză Mioveniul a mai punctat de trei ori, în timp ce FC Argeș nu a mai înscris deloc.

La echipa din Mioveni au jucat şi fotbalişti care activează la echipa de Liga a II-a, CS Mioveni, iar experienţa acestora şi-a spus cuvântul.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Din păcate, șansele lui FC Argeş 1953 de a termina pe primul loc şi implicit de a participa la barajul de promovare în Liga a III-a au scăzut mult, cu 4 etape înainte de final diferenţa faţă de primul loc fiind de 5 puncte. Prima poziţie a clasamentului este ocupată de Unirea Bascov, care în această etapă s-a impus cu 3-0 în deplasare la DLR Pitești. (Foto: Facebook FC Argeş 1953)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3