930×122 CAPRA 5

disperare_fc_arges

FC Arges 1953 moare, se naste FC Arges International Pitesti!

Pitesti. 06 iulie. 2010.
Dupa ce in urma cu putin timp anunta ca incearca sa sprijine echipa FC Arges prin diverse metode, primaria Pitesti se pare ca bate pasul in retragere. Tudor Pendiuc a anuntat ca eforturile autoritatilor locale de a salva echipa FC Arges au esuat motiv pentru care edilul orasului vrea sa renunţe la gruparea din Trivale, aceasta urmand sa se descurce cum va putea.

Surprinzatoare este faptul ca administratia locala pitesteana a propus clubului FC Internaţional, patronat de Benone Lazar sa isi schimbe numele din FC International Curtea de Arges in FC Arges International Pitesti, iar palmaresul clubului alb-violet sa ramana la echipa patronata de firma PIC. Din cate se pare stadionul din Curtea de Arges nu va putea fi refacut si omologat pentru Liga I in viitorul apropiat din cauza problemelor financiare cu care se confrunta si Benone Lazar, asa ca arena din Trivale ar putea fi cedata exclusiv clubului FC international. Acest lucru va insemna de fapt moartea echipei FC Arges si ingroparea ei intr-o liga judeteana.
Mai mult, clubul FC Arges incearca sa scape de jucatorii valorosi care au contracte mari, unii dintre acestia fiind obligati sa-si rezilieze contractele de bunavoie cum este cazul fundasului Marius Stan, altii au fost vanduti pe bani putini. Cu doar 100.000 de euro Cosmin Nastasie a fost vandut clubului Dinamo, aceiasi formatie dorind sa-l achizitioneze si pe Catalin Doman pe care FC Arges cere o suma mai mare. Alti doi fotbalisti din unsprezecele de baza al echipei FC Arges care au fost vanduti pe cate 50.000 de euro sunt Ionut Bosneag, la U Cluj si Daniel Balasa, la Astra Ploiesti. Cu banii incasati de pe transferuri conducerea clubului alb-violet a platit un salariu din cele trei restante jucatorilor care mai aveau doar un pas spre a devenii liberi de contract. Oricum situatia ramane in continuare critica la FC Arges daca nu se va gasi cat mai repede un finantator, altfel exista sansa ca echipa ss ajunga sa se retraga din campionat din cauza lipsei banilor, jucatorii care au mai ramas la club sa devina liberi de contract iar centrul de copii si juniori sa se desfiinteze.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90