930×122 CAPRA 5

fcarges_lot2010

FC Arges a eliminat pe CS Mioveni din Cupa

Pitesti.25 august 2010.
Marti s-a disputat faza a patra a Cupei României la fotbal, in mod surprinzator, alb-violetii, echipa cotata cu sansa a doua, a reusind sa se califice in faza urmatoare a Cupei Romaniei, dupa ce au invins cu 2-1 pe CS Mioveni. Astfel tehnicianul Cristi Negru debuteaza cu stangul la Mioveni, in timp ce antrenorul Iordan Eftimie, a avut parte de un succes la primul meci la FC Arges.

Desi Mioveniul a inceput in forta partida reusind sa deschida scorul dupa numai noua minute de joc prin Cosereanu, FC Arges a revenit pe tabela si chiar a incheiat prima repriya in avantaj prin reusitele lui Ivanica in minutele 35 si 37. Repriza a doua s-a jucat pe contre, Mioveniul incercand cu disperare sa egaleze pentru a mai spera la o eventuala victorie in prelungiri, dar tot FC Arges a fost echipa care a ratat majorarea scorului. Scorul final 2-1 ramane pentru FC Arges iar tinerii alb-violeti pornesc inscrezatori noul sezon ce va incepe sambata impotriva celor de la UTA Arad. La finalul meciului din Trivale, antrenorul Iordan Eftimie si-a felicitat jucatorii pentru jocul curajos facut in fata experimentatilor de la CS Mioveni. “A fost un joc in care nu intotdeauna favoritii reusesc sa câstige. Ei s-au laudat prin presa ca ne vor da nu stiu câte goluri, insa eu am avut incredere in acesti copii si la final s-a vazut ca suntem o echipa de temut. Imi pare rau ca nu au fost fructificate si ocaziile de pe finalul partidei, se vede ca sunt copii fara experienta insa treptat eu cred ca echipa va prinde mai mult curaj. Nu avem niciun obiectiv in Cupa Romaniei insa ne vom apara corect sansele in toate partidele din aceasta competitie” , a declarat Iordan Eftimie.
FC Arges: Coca – Voicu (cpt), Cotiga, Negoita, Briceag – Alin Popa (’75 Marian Vintila), Panait (’84 Zaharia), Rauta, Murineanu – Carstea, Ivanica (’89 Beuran).Rezerve: Bolboasa, Zaharia, Marian Vintila, State, Beuran, Catalin Oprea, Suchiu. Antrenor: Iordan Eftimie
CS Mioveni: Ilie – Mosteanu, Miulescu, Bogdan Stoica, Baicu – Enache (’60 Galan) , Sandulescu (’46 Nauiu), Huzuneanu (’62 R. Stancu), Cosereanu – Ayza (cpt), Claudiu Ionescu. Rezerve: Popescu, Nauiu, Vladu, Mormolea, Nila, Romeo Stancu, Galan. Antrenor: Cristian Negru
Cartonase Galbene: Rauta, Ivanica, Murineanu / Enache, Miulescu

{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90