New Profesional Consult 930 x 122

adrian dulcea

FC ARGEȘ ARE UN NOU ANTRENOR

Odată cu încheierea turului de campionat și începutul returului și după despărțirea de Valentin Năstase, FC Argeș 1953 are un nou antrenor principal. Noul tehnician al echipei de Liga a IV-a îl va avea ca secund pe Iulian Tameș.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În vârstă de 36 de ani, născut în Râmnicu Vâlcea, noul antrenor principal a fost atacant la FC Argeș.

Este vorba de Adrian Dulcea, anunță Departamentul de Marketing al clubului alb-violet.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

El și-a început cariera de jucător la FC Vâlcea, în sezonul 1995/1996. La FC Argeș a ajuns prima oara în 2007, rămânând alături de echipă până în 2010. A revenit aici în sezonul 2012/2013.

A îmbrăcat tricoul alb-violet în 105 meciuri, reușind să marcheze 40 de goluri. Acest lucru i-a determinat pe fani să-l poreclească “Dulcea Boom Boom”. Ultimul său meci în Liga 1 este memorabilul 5-2 pe stadionul din Trivale împotriva lui Dinamo, meci în care a marcat golul de 3-1.

A fost pe rând jucător, antrenor secund și principal pentru FC Argeș, dar și pentru clubul înființat de Primărie, SCM Pitești. Adrian Dulcea este recunoscut ca un mare iubitor al echipei FC Argeș, rămânând alături de club și în perioadele în care situația nu a fost una tocmai roz. (Foto: fcarges1953.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90