New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

FC Argeș are un nou antrenor! L-a vrut și Becali!

FC Argeș are un nou antrenor! L-a vrut și Becali!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Antrenorul Marius Croitoru (42 de ani) a semnat azi cu FC Argeș, club care l-a demis pe Andrei Prepeliță.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

FC Argeș a anunțat deja pe site-ul oficial că Marius Croitoru este noul antrenor al echipei.

Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești.

Marius Croitoru a fost antrenor la FC Botoșani și FCU Craiova, fiind dorit la un moment dat și la FCSB de către Gigi Becali care îl apreciază pentru jocul ofensiv și „ochiul” pe care îl are la jucători.

Croitoru a plecat în urmă cu două săptămâni de la FCU Craiova, care nu mai câștigase de 3 etape în campionat. La FCU, Marius a înregistrat 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri în toate competițiile.

Mult mai bine i-a mers la FC Botoșani, club la care a stat 4 ani. Pe moldoveni, Croitoru i-a dus de două ori în play-off, o dată în cupele europene.

După 15 meciuri, FC Argeș este pe locul 11, cu 17 puncte, fiind la 3 puncte în spatele celor de la FCSB, locul 6.

Foto 1: arhivă ePitești.ro, foto 2: gsp.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Asta e România nu acceptam antrenori cu personalitate milogi și servitori. Fc Arges se bate la retrogradare cu Croitoru care are 22 clase și licența prin Moldova la fel ca alții. Pana nu scăpăm de politic care se implica peste tot fără sa se priceapă mergem numai in jos

  • Cris spune:

    Alo,sefule,ce bine a făcut PASAROI,ca suntem cu un picior la retrogradare,jucătorii,el si IPA,i-a adus.Ce,i-a adus Gentea?A adus numai gloabe si pensionari.Si politicul e peste tot,la toate echipele,dar nu se face tam tam..apar d’astia ca tine,care trancanesc numai prostii.Sa vedem ce face,s după aceea vorbim,Spui ca ajunge echipa i sa se bata la retrogadare?esti cam dus cnpluta rca,daca nu recunoști,ca 60%din „muncea fost făcută de iubitul tău PASARILA.Cand vorbesti,întâi iti pui si mintea in functiune,aia din cap,nu de la c..r

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3