New Profesional Consult 930 x 122

cfr cluj

FC ARGEȘ AR PUTEA CÂȘTIGA LA MASA VERDE MECIUL CU CFR CLUJ!

Neluțu Varga (foto) patronul echipei campioane CFR Cluj, a fost extrem de vehement aseară, după ce echipa sa a pierdut meciul cu Gaz Metan, 1-2, pe teren propriu, acuzând maniera de arbitraj.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

 

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

 

Patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că este hotărât ca echipa sa să nu se prezinte la următorul meci din Liga 1, programat duminica viitoare cu FC Argeș! În acest caz, FC Argeș ar câștiga la masa verde cu scorul de 3-0 unul dintre cele mai dificile meciuri din acest debut de sezon.

Totuși, acest lucru este puțin probabil. Este cunoscut faptul că, oficialii unor echipe din România fac aceste declarații pentru a pune presiune pe arbitri.

Supărarea patronului echipei CFR Cluj vine de la faptul că în minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, disputat aseară, la scorul de  0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

(Foto principal ARHIVĂ, FOTO 2: sportulclujean.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90