930×122 CAPRA 5

fcarges_antrenament

FC Arges contra CS Mioveni in Cupa Romaniei

Pitesti. 17 august 2010.
Marti, 24 august, de la ora 17.30 pe stadionul din Trivale, FC Arges va se va disputa o noua faza a Cupei Romaniei impotriva echipei CS Mioveni, formatie care in noul sezon are ca obiectiv promovarea in liga intai. Inainte de stabilirea adversarului, Razvan Tunaru, presedsintele celor de la Mioveni a declarat ca echipa nu este interesata de un parcurs lung in Cupa României, de aceea antrenorul Cristi Negru va folosi pentru aceasta partida juniorii. In ultimul meci disputat intre cele doua formatii CS Mioveni (sezonul trecut Dacia Mioveni) a invins in Trivale cu 1-0, antrenor la FC Arges fiind in acea perioada Cristi Negru.
Alb-violetii, antrenati de Iordan Eftimie nu sunt la prima partida disputata in Cupa Romaniei in acest sezon, acestia disputând pana acum alte doua meciuri pentru echipa a doua.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90