930 x122 grota rece

    jucatori-fc-arges

    FC Arges detronata! Alb-violetii au cazut pe locul 3.

    Pitesti. 27 noiembrie 2009. FC Arges.
    Dupa o invincibilitate de 9 etape, in care au obtinut numai victorii si doar un egal cu Valcea, FC Arges termina turul de campionat in genunchi cu doua infangeri care le-au si generat decadera de pe primul loc, pe locul trei. Sambata alb-violetii au pierdut al doilea meci consecutiv din campionat, in fata Ariesului Turda, dupa ce etapa trecuta, pitestenii au fost invinsi si de U Cluj. De data aceasta, infrangerea este mult mai dureroasa, deoarece ea a fost suferita pe propriul teren, oaspetii castigand cu 2-1 dupa ce au fost condusi cu 1-0.
    Dupa 0-0 la pauza si o prima repriza foarte slaba din partea gazdelor, FC Arges deschide scorul, in minutul 55, prin Dulcea care reia direct in plasa o lovitura libera de la 20 m. Au urmat apoi doua ratari imense ale aceluiasi Dulcea, de fiecare data gasit singur in careu, dar si un penalty clar, neacordat insa de arbitru de centru, la acelasi jucator. Arielul nu a cedat si dupa un joc inchis au iesit pe final la atac, iar Astafei aduce egalarea cu capul din careu dupa un corner. Oaspetii aveau sa dea si lovitura de gratie in prelungiri, cand Hardau a scapat singur spre poarta lui Bosneag. Portarul alb-violet nu a avut alta solutie dupa ce a fost driblat in careu, decat sa faulteze. Centralul acorda corect penalty pentru Ariesul si cartonasul rosu lui Bosneag, lovitura de pedeapsa fiind transformata de acelasi Astafei fara emotii. Infrangerea de sambata este a doua consecutiva pentru FC Arges si ea vine dupa ce conducerea clubului a achitat toate datoriile catre jucatorii alb-violeti.
    Tenicianul FC Arges, Ionut Badea crede ca oboseala acumulata in turul campionatului si-a spus cuvantul in meciul de pe teren propriu, cu Ariesul Turda. Totodata, tehnicianul mai spune ca nu se astepta sa aiba probleme in meciul de astazi. „Sunt foarte dezamagit de aceasta infrangere. Nu ma asteptam ca Ariesul sa ne puna probleme. Se simte insa, din pacate oboseala acumulata in acest tur de campionat”, a spus Ionut Badea.
    „Am castigat pe merit cele trei puncte. Din start am creat un anumit sistem si un joc prin care am anihilat piesele de baza ale adversarilor, Tames si Voiculet. Sunt fericit pentru aceasta victorie in fata liderului”, a declarat dupa meci Marin Tudorache, antrenorul Ariesului Turda.
    FC Arges – Ariesul Turda 1-2 (0-0)
    Au marcat: Dulcea (55) / Astafei (76, 90 din 11 m)
    Eliminare: Bosneag (90)
    FC Arges: Bosneag – Voicu (80 Zaharia, 90 Coca), Balasa, Lacusta, Poenaru – Alin Popa, Tames, Bazzi, Nastasie – Dulcea, Voiculet (85 Boboaca). Antrenor: Ionut Badea
    Ariesul Turda: Moraru – Foriko, Timar, Bier, Vasaie – Boubatran (75 Iurisniti), Criste, Petelean (80 Anghel), Cucuruzan – Astafei, Bus (50 Hardau). Antrenor: Marin Tudorache sursa:liga2.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90