930 x122 grota rece

fani

FC Arges- Dinamo: 5-2. Victorie cu suporteri dinamovisti in teren

La Pitesti, meciul cu Dinamo parea una fara importanta. Jucatorii argeseni erau cu gandul la patronul lor, fanii nu au scapat de teama ca, in urma scandalului de coruptie in care este implicat Penescu, echipa sa nu retrogradeze. Si totusi, “cainii” lui Rednic amenintau cu nervii unor aproape campioni ajunsi in dizgratia patronilor.
Cazan reuseste sa deschida scorul pentru vulture, iar in numai cateva minute Zicu reuseste egalarea. Imediat dupa reusita mijlocasului, suporterii oaspetilor au rupt gardurile de protectie si au patruns pe teren. Niculescu si Danciulescu au mers in peluza pentru a potoli spiritele, iar fortele de ordine au intervenit prompt, reusind sa ii imobolizeze pe cei aproximativ 10 fani intrati in teren. Meciul a fost reluat, dupa ce, in prealabil, galeria lui Dinamo a fost evacuata din stadion. Iordache adduce din nou Argesul in avantaj, dupa lovitura de cap, scapat din marcaj de Moti.
In al doilea mitan, Dulcea, inscrie de doua ori si ingenuncheaza Dinamo cu scorul de 4 la 1. Lectia de fotbal predata de elevii lui Ionut Badea dinamovistilor s-a terminat in minutul 89, cu reusita lui Doman. Dinamo a mai avut o tresarire prin Niculescu, in prelungiri, care a stabilit scorul final: 5-2. Suporterii argeseni deja se gandeau ce frumos ar fi un campionat in care FC Arges si Internationalul lui Lazar sa reprezinte judetul in prima liga.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90