930×122 CAPRA 5

fc arges

FC ARGEȘ, DUPĂ CUPĂ IAR ÎN CAMPIONAT

După cum v-am informat, FC Argeş 1953 s-a calificat în faza următoare a ediției 2014-2015 a Cupei României la fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Victoria i-a fost dedicată lui Jean Vlădoiu, cel care în ziua meciului a împlinit 46 de ani: http://epitesti.ro/stiri/sport/fc-arges-triumf-cu-emotii-cupa-victoria-dedicata-lui-vladoiu/. La finalul partidei jucătorii alb-violeți au afişat o pânză pe care scria „La mulţi ani, Jean Vlădoiu!”. Fostul fotbalist de glorie al lui FC Argeș a primit şi un tablou personalizat. Și în rândul actualilor jucători a fost un sărbătorit: Liviu Olteanu a împlinit 20 de ani.

După Cupă urmează mâine o nouă partid de campionat. Socotit ca fiind în deplasare, meciul se va disputa, însă, pe stadionul Petrochimistul din cartierul piteștean Prundu, pentru că cele două echipe împart același stadion în Liga a IV-a (Județeană). Va fi ultima „deplasare” din tur pentru FC Argeș 1953. Jocul va începe la ora 11:45, iar intrarea pentru spectatori va fi, ca de obicei, liberă. (Foto: fcarges1953.ro)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90