930×122 CAPRA 5

fcarges

FC Arges in carti pentru promovare

Pitesti. 21 martie 2010.
Intr-o partida dominata de catre elevii lui Cristi Negru, FC Arges s-a impus fara probleme, scor 2-0 in fata celor de la CS Otopeni. In urma acestei victorii alb-violetii au ramas pe podium, cu 37 de puncte, fiind la egalitate cu FCM Tg. Mures.
Primul gol al partidei a fost marcat de Voiculet in minutul 25. Pana la pauza FC Arges se putea distanta insa Bazi si Vali Stan nu au nimerit poarta adversarilor.In repriza secunda jocul s-a mai echilibrat insa alb-violetii au reusit sa se distanteze pe tabela in minutul 70 dupa ce Tames l-a invins pe Zimmermann din interiorul careului.
„Am facut un meci bun, sunt multumit de rezultat insa am ratat foarte mult astazi. Le-am explicat jucatorilor si la antrenamente ca este foarte important sa inscriem cât mai multe goluri. Cred ca astazi, cel putin in prima repriza trebuia sa inscriem de mai multe ori,” a declarat, Cristi Negru, antrenorul FC Arges.
Etapa viitoare FC Arges va juca in deplasare cu Minerul Lupeni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90