930 x122 grota rece

cupa romaniei

FC Argeș, încă o deziluzie: A ratat și finala Cupei României

FC Argeș, încă o deziluzie: A ratat și finala Cupei României

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș Pitești a fost învinsă în această seară pe stadionul din Trivale de FC Voluntari în returul semifinalei Cupei Românei.

După ce căpitanul lui FC Argeș, Șerban, a ratat un penalty în minutul 55, oaspeții au profitat în minutul 85 de lovitura de pedeapsă pe care au primit-o în urma unui fault comis de către Dejan Boldor care a primit și cartonaș roșu.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Florin Achim a transformat lovitura de pedeapsă, iar din tribune s-a auzit deja clasicul “Demisia”.

FC Voluntari s-a calificat în finală, în vreme ce FC Argeș își linge rănile și continuă să sufere în play-off, acolo unde numai în ultimele trei meciuri a încasat 14 goluri și nu a marcat niciunul.

Mâine are loc a doua semifinală între CSU Craiova și Sepsi Sfântul Gheorghe.

Foto: gsp.ro

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Violeta spune:

    Felicitări acelor ciumeți care murdăresc tricourile Argeșului, că oricum de la 0-6 la 0-1 e un salt de cinci goluri. Banii orașului sunt aruncați de pomană unor caricaturi care se numesc greșit fotbaliști. Sunt destule locuri libere în primărie la ADP, la Salubritate, la ecarisaj….

  • eftime spune:

    Adica Argesul are echipa de top 6 in Liga si semifinalele Cupei. Audienta la meciuri este un numar total de 10 idioti care scandeaza incontinuu demisia?
    Ce vor ei? Ca FC Arges sa castige Liga Campionilor sustinuti de cei 10 suporteri de duminica? Cand vreodata?

  • Ionuț spune:

    Echipă cu un joc anost, fără un plan tactic,cu jucători apatici, necoordonați în niciun fel rar am putut să văd. Nu știu cum au putut ajunge în aceste faze ale campionatului ? Dacă joacă în continuare la fel de prost la anul cu siguranță vor retrograda !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90