930×122 CAPRA 5

cristi-negru

FC Arges incotro? Negru a fost demis, urmeaza Barbulescu!

Pitesti. 14 iunie. 2010.
Fara bani, fara finantator, fara conducere, fara sperante si fara antrenor. Asa arata echipa lui Dobrin, FC Arges, umbra unei mari echipe, mult iubita si respectata de microbistii din intreaga tara. Antrenorul echipei FC Arges, Cristian Negru, a fost demis luni din functie, dupa mai putin de sase luni de la numirea sa la conducerea tehnica a formatiei pitestene.

Managerul general al alb-violetilor, Catalin Barbu si-a motivat decizia prin rezultatele nesatisfacatoare ale echipei, punctand ca Negru nu si-a indeplinit obiectivul propus, si anume acela de a conduce pe FC Arges in prima liga. Cristian Negru a fost numit la conducerea tehnica a formatiei din Trivale pe 7 ianuarie 2010, dupa ce fostul antrenor, Ionut Badea, a plecat la FC International Curtea de Arges. Negru avea contract cu FC Arges pana pe 31 iulie 2010.
Motivul care a dus la demiterea lui Cristi Negru ar fi insa declaratiile pe care tehnicianul alb-violet le-a facut in presa, atacand faptul ca jucatorii se confrunta cu grave probleme financiare, salarii restante, chirii neplatite, faptul ca au riscat neprogramarea din cauza lipsei banilor pentru deplasare precum si alte probleme din interior care au rasuflat in presa prin internediul lui Negru. Tehnicianul l-a atact indirect pe Barbu zilele trecute, cand intr-un interviu a declarat ca managerul clubului, o persoana care nu are habar de fotbal, este interesat mai mult de imaginea sa si de aparitiile in presa decat de soarta clubului.
Catalin Barbu, managerul general al FC Arges a declarat ca incearca sa gaseasca un antrenor pana pe 8 iulie, cand este programata reunirea lotului alb-violet. FC Arges a incheiat ultima editie de campionat pe locul al cincilea in seria a II-a a Ligii a II-a de fotbal, cu 54 de puncte.
Demiterile se pare ca nu se vor opri doar aici, ci dupa Cristi Negru, urmatorul pe lista lui Barbu ar fi Ilie Barbulescu, antrenorul celor lui FC Arges II. In urma foarte putina vreme, cu ocazia Zilelor Orasului, fosta glorie din Trivale si castigator al Cupei Campionilor cu Steaua in 1986, a fost numit cetatean de onoare al municipiului Pitesti. Marul discordiei se pare ca este acelasi si anume declaratiile catre presa privind situatia dezastruoasa din interiorul clubului si faptul ca numirea ca manager general la FC Arges a lui Catalin Barbu, o persoana foarte tanara si fara experienta in fotbal, a reprezentat o alegere proasta.

{loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90