SMART KIDS 930X122

fc arges

FC Argeș, la al 11-lea transfer

FC Argeș, la al 11-lea transfer: „Bine ai venit, Bryan Alceus!”

Citiți și: În Trivalea lui Dobrin, noi talente-n iarbă vin! Puști minune, debut la 15 ani!

FC Argeș a ajuns la al unsprezecelea transfer perfectat în această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pe un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Bryan Alceus (26 ani).

Citiți și: Pitești. Primarul Gentea, uluit de vicele Tofan în conferința de presă!

Mijlocașul central din Haiti a evoluat în ediția precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaș, echipă care a retrogradat din cauza problemelor financiare. Bryan a îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an a semnat cu FK Zira, formație din prima ligă din Azerbaidjan. Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, C’ Chartres, Paris FC și Bastia-Borgo sunt echipele din Franța la care Bryan a mai evoluat în carieră.

Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide. 350.000 euro este cota de piață a noului mijlocaș al echipei din Trivale.

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaș central), Enzo Celestine (24 ani, atacant) și Tony Njike (24 ani, mijlocaș central defensiv).

Clubul FC Argeș îi transmite ”Bun venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!

Foto principal: descriptiv

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

SMART KIDS 570×90