930×122 CAPRA 5

baraj

FC ARGEŞ, LA BARAJ PENTRU LIGA A III-A!

FC Argeş 1953 a câştigat astăzi de o manieră categorică partida cu Unirea Bascov, contracandidata sa din județ pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. Meciul, contând pentru ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a Județeană, s-a disputat în Bradu, fiind considerat în deplasare pentru piteșteni. Alb-violeții au învins fără drept de apel. Scor: 4-1 (3-0). Doar victoria îi asigura lui FC Argeș câștigarea campionatului și participarea la baraj.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Ocupând primul loc în clasament la finalul play-off-ului Ligii a IV-a Județeană sezonul 2015-2016, FC Argeş va juca barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Anul trecut, Unirea Bascov a mers la baraj în detrimentul lui FC Argeș, dar fără succes.

UPDATE: Recolta Stoicănești, campioana județului Olt, este adversara lui FC Argeș în barajul de promovare. Potrivit gazdelor, meciul tur se va desfășura sâmbătă, 18 iunie 2016, de la ora 18, pe stadionul Recolta. Hai FC Argeș! (Foto Arhivă)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90