New Profesional Consult 930 x 122

fcarges

FC Arges lider incontestabil

Pitesti. 15 noiembrie 2009. FC ARGES.
FC Arges si-a confirmat statutul de prima favorita la promovare in derby-ul serie a II-a cu UTA, invingand mai clar decat o arata scorul final de 2-1.In urma acestei victorii FC Arges a ramas pe primul loc in clasament distantandu-se la patru puncte de aradeni si la trei puncte de FCM Tg. Mures. Pitestenii au avut in permanenta initiativa in fata echipei lui Ionut Popa si au atacat poarta lui Balgradean inca din primele minute. Totusi, gazdele nu si-au creat mari ocazii decat spre finalul reprizei, cand au si reusit deschiderea scorului prin Dulcea in min.38. Atacantul alb-violet a fost lansat in adancime, a scapat singur cu portarul aradean si marca fara emotii cu un sut outernic din careu.
Repriza secunda a inceput cu o serie de mari ratari ale echipei lui Badea, care putea sa isi mareasca considerabil avantajul, dar golul a venit in urma unui penalty contestat vehement de Ionut Popa, tehnicianul fiind trimis in tribuna in urma protestelor sale, lasandu-se convins cu greu sa paraseasca spatiul tehnic. Tames a tranformat cu siguranta lovitura de pedeapsa si din min. 57, FC Arges era mai aproape de o victorie ce ii asigura pozitia de lider.
In min. 66 Nabadan a redus din diferenta cu un sut spectaculos la coltul lung in vinclu si tot el ar fi putut, in ultimele minute, sa zmulga un punct, sutul sau din centrul careului fiind deviat in corner. Din min. 81 FC Arges ramane in inferioritate numerica, Bazzi fiind eliminat dupa ce primeste al doilea cartonas galben.
La final, antrenorul alb-violetilor, Ionut Badea, s-a declarat incantat de victorie. „Am avut in fata un adversar foarte bine pregatit din punct de vedere fizic, cu un pressing de recuperare bun din ceea ce am vazut pana acum in liga a doua, dar din pacate pentru UTA cu o constructie redusa. Puteam sa castigam la un scor mai lejer, dar dupa cum s-au desfasutat ultimele cinci minute puteam sa fim egalati. Sunt multumit de rezultat, pentru ca ne mentine pe linia de continuitate”, a spus Badea pentru www.liga2.ro.
Dezamagit de rezultat, antrenorul aradenilor a laudat echipa FC Arges. „Am intalnit cea mai buna echipa a seriei, care joaca foarte bine. A fost un meci peste nivelul ligii a doua, un joc alert, deschis. Cu putin noroc am fi putut smulge un punct”, a declarat Roland Nagy, antrenor UTA.
FC Arges: Bosneag – Ad. Voicu, Balasa (cpt.), Lacusta, Poenaru, A. Popa, Tames, Bazzi, C. Doman, Boboaca, Dulcea
Rezerve: V. Coca, I. Cazan, Crastoiu, V. Stan, Beuran, Ivanica, Nastasie Antrenor: Ionut Badea
UTA Arad: Balgradean – Buican, Pocuca, Pascariu, M. Roman – Eze, Chindris, Nababan, Ad. Drida (cpt.) – Tucudean, Batin
Rezerve: Bujor, Al. Manea, V. Apostol, A. Mutulescu, Purece, Pecarov, Edson, Antrenor: Ionut Popa

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90