930X122 MAIA

fc_arges_jucatori

FC Arges lidera seriei B2. Alb-violetii au invins cu 5-2 pe CFR Craiova

Pitesti. 03 aprilie 2010.
La doua luni dupa ce a fost eliberat din arest, finantatorul lui FC Arges, Cornel Penescu, a fost prezent pentru prima data dupa un an pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, la meciul sustinut de echipa sa cu oltenii de la Gaz Metan CFR Craiova si castigat de al-violeti cu 5-2. Elevii lui Cristi Negru au inceput excelent partida, deschizand scorul rapid, in minutul 4 prin atacantul Adrian Voiculet. In minutul 27 Alin Popa a centrat de pe partea dreapta, iar Cazan a reluat balonul din voleu, de la aproximativ 14 metri, dubland avantajul argesenilor.In minutul 35 Gaz Metan CFR reduce din diferenta prin Vigariu care marcheaza cu un sut din unghi, de la 10 metri. La un minut dupa reluarea meciului FC Arges reuseste sa se distanteze din nou pe tabela prin juniorul Ivanica cu un sut din sapte metri, dupa o actiune a lui Nastasie. In minutul 54 CFR Craiova inscrie din nou prin Mitroi care a provitat de o greseala a lui Voicu. In minutul 71, Voiculet face dubla, marcând cu un sut la coltul lung din 16 metri lateral dreapta. In minutul 80 oltenii beneficiaza de un penalty, pe care il executa Vigariu insa mingea se duce mult peste poarta aparata de Bosneag. Cu sapte minute inainte de finalul partidei Voiculet obtine un penalty si pentru alb-violeti. Tames executa si inchide partrida cu scorul de 5-2 pentru FC Arges care urca astfel pe locul intai al seriei B2, cu 41 de puncte.
FC Arges : Bosneag – A. Voicu (80 Cotiga), D. Balasa, Cazan (36 Dita), V. Stan – A. Popa, Tames, Bazzi, Nastasie (61 Doman) – Ivanica, Voiculet. Antrenor : Cristi Negru
Gaz Metan CFR Craiova : Vulpescu – Firoiu, Patrana, Crusoveanu, Preda – P. Irimescu, Surugiu, Mitroi (72 Nita), S. Chivu (37 Stanciu) – Vigariu, Y. Nakamura (46 Trifu)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90