930×122 CAPRA 5

cs mioveni

FC Argeș, meci dificil în prima etapă din noul sezon

FC Argeș, meci dificil în prima etapă din noul sezon. S-a stabilit programul sezonului 2021-2022 din Liga 1 de fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

16 echipe vor lua startul în noul sezon, care va începe pe 16 iulie. La finalul sezonul regulat 6 vor juca în play-off (tur- retur) și 10 vor juca în play-out (tur). În prima etapă, FC Argeș se deplasează la Craiova unde va întâlni Universitatea, iar CS Mioveni merge la Mediaș pentru meciul de debut în Liga I, cu Gaz Metan.

La finalul play-off-ului și play-out-ului se va repeta scenariul din sezonul 2020-2021. Echipele de pe locurile 7-8 vor juca un baraj, iar câștigătoarea se va duela cu echipa de pe locul 4 pentru a vedea ce echipă merge în preliminariile Conference League.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Noul sezon va debuta cu un prim meci tare, care le va aduce față în față pe CFR Cluj, campioana României, și nou promovata FCU Craiova 1948, echipă pregătită de piteșteanul Adrian Mutu.

Etapa 1 (16 iulie)

Dinamo – FC Voluntari

CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Sepsi – Academica Clinceni

Rapid – Chindia Târgoviște

Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni

UTA – Viitorul

Universitatea Craiova – FC Argeș

FC Botoșani – FCSB

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90