930 x122 grota rece

buzoești

FC ARGEȘ, PRIMITĂ CU FLORI! SCHUMI GOL, CA-N ZILELE DE GLORIE!

Cu răbdare, perseverență și ambiție, FC Argeș Pitești 1953 se îndreaptă etapă de etapă către mult dorita promovare în Liga a III-a. Mai este mult până acolo, dar evoluțiile și rezultatele echipei au darul să mențină o stare de optimism în rândul suporterilor alb-violeți.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Cu Neaga și Schumacher în teren, piteștenii au obținut astăzi o nouă victorie. Într-o partidă contând pentru etapa a VII-a a Ligii a IV-a la fotbal (Județeană), FC Argeș s-a impus cu 4-1 în deplasare în fața lui AS Victoria Buzoeşti. Pentru piteșteni au marcat Constantin Schumacher de două ori, Neaga și Călin. „Gazdele ne-au primit foarte bine, cu imnul echipei noastre, iar jucătorilor alb-violeți li s-au dăruit flori. Stadionul a fost plin!”, declară pentru ePitești Florin Dobre, preşedintele Asociaţiei Suporterilor lui FC Argeş și președinte al asociației care „patronează” echipa.

Tot astăzi a fost sărbătorit şi antrenorul Vali Năstase. La împlinirea vârstei de 40 de ani Năstase a primit un tort aniversar din partea jucătorilor. (Foto Arhivă: fcarges1953.ro)

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3