930 x122 grota rece

fcarges

FC Arges ramane fara adversari

Pitesti. 10 martie 2010.
FC Arges se simte tot mai singura in seria a 2-a a Ligii secunde la fotbal. Dupa Drobeta Turnu Severin si CFR Timisoara, inca o formatie va disparea din acest campionat.
Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a luat miercuri hotararea de a exclude din campionatul Ligii a II-a, seria a 2-a, echipa FC Baia Mare, ca urmare a neprogramarii gruparii in ultimele doua etape, contra UTA Arad si Universitatea Cluj.
Urmatorul club pe lista pare a fi Jiul Petrosani. Conducerea petrosenenilor trebuia sa faca pana astazi la ora 13.00 dovada achitarii unor datorii catre jucatori, insa, conform vicepresedintelui clubului, acest lucru nu s-a intamplat. In aceste conditii, este de asteptat ca mane sa fie anuntata decizia oficiala prin care inca un club de traditie din fotbalul romanesc, Jiul Petrosani, sa fie exclus din liga a doua din cauza problemelor financiare.
Astfel din din 18 echipe aliniate in toamna la startul campionatului, vor termina in aceasta primavera doar 14.
FC Arges va juca sambata primul meci de pe teren propriu din acest retur de campionat. Trupa pregatita de catre Cristi Negru va intalni pe Stadionul Nicolae Dobrin, de la ora 11.00, formatia CS Otopeni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90