NOR CURIER 930X122

bascov

FC ARGEȘ, VICTORIE MARE! TRIBUNA DIN ȘTRAND, ARHIPLINĂ CA PE VREMURI

Ca pe vremuri, FC Argeş 1953 a reuşit ieri să umple până la refuz tribuna stadionului Ştrand din Piteşti la derby-ul pe care l-a jucat cu Unirea Bascov în Liga a IV-a (Județeană).

Citiți și: Un pui de cățel, de doar 2 luni, lăsat să moară în mașină! Stăpâna l-a uitat acolo

Spectatorii, care au beneficiat de intrare liberă, au avut ce vedea, mai ales că a fost o partidă importantă în lupta pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal a ţării, promovarea fiind obiectivul lui FC Argeş 1953. Unirea Bascov ocupă primul loc în clasament, iar FC Argeş, locul 2.

Piteștenii au învins cu 1-0, golul fiind marcat în minutul 60 de Andrei Barbu, după o pasă perfectă a lui Chirciu în faţa porţii. Pentru FC Argeş au jucat ieri şi Vali Năstase, Constantin Schumacher, Adrian Neaga şi Cristian Bratu. Alb-violeții s-au impus în condiţii dificile, doi dintre jucătorii săi, Neaga şi Călin, fiind eliminaţi.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

În urma acestei victorii, FC Argeş 1953 a ajuns la doar două puncte distanță de liderul Unirea Bascov. (Foto: FC Arges1953)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90